Az amur horgászata

Elsősorban növényi eredetű táplálékot fogyaszt.Az amur
nagyon szereti az erjesztett, savanyított és az édes etetőanyagokat.
Sőt ha még újdonságokat is bevetünk akkor nagy az esélye,
hogy fogunk halat.Az egyik kedvence az erjesztett kukorica.
A kicsírázott kukoricát is kedveli.A lebegő csali (PoP-Up)
használata a iszaptól és a víz hőmérsékletétől függ. Horogra fűz-
hetjük a nád friss hajtását.

Erjesztett kukorica recept:
Veszünk konzerves vagy vetőmag kukoricát.Egy műanyag edénybe
belrakunk annyit amennyi a horgászathoz szükséges rakunk bele
egy kis tejfölt vagy kefirt meg egy kis vizet úgy hogy ellepje. Legered-
ményesebb ha horgászat előtt 2-3 héttel elkészítjük és lefedve hagyjuk
a napon erjeszteni.

 

Fluo oldódó lebegő pellet édes ananász